Melhus VGS > Aktiviteter > SS og KS redder verden - litt!

SS og KS redder verden - litt!

«Best før, godt etter» -  Vg2 SS og KS redder verden – litt – på Melhus vgs!

I disse dager jakter to studieprogram ved Melhus vgs på en bedre verden. Målsetningen er økt fokus på å forlenge levetiden på mat- og forbruksvarer, samt bevisstgjøre elevene på hvor mye vi faktisk kaster. Takket være lokale kjøpmenn fra Rema 1000, Rema Distribusjon og Obs City Syd har skolens elever fått oppleve at matvarer har en verdi og smaker godt selv om varen har gått ut på «best før»-dato.

1.desember tilbyr Femkanten restaurant – ungdomsbedriften til 2KS – en treretters meny bestående av kasserte råvarer. Da restauranten har begrenset kapasitet, lønner det seg å reservere plass i god tid.

Samme dag arrangerer 2SS julemarked fra kl. 10 – 12.15 i skolens bibliotek. Her har elevene sett verdien av varer som noen andre ikke lengre har behov for. I salgsboden får du derfor kjøpt nyttige bruksgjenstander som julekopper, juletrefot og vakre serveringsfat til en meget rimelig penge.

All inntekt tilknyttet dette prosjektet går uavkortet til Kirkens Bymisjon.

Vi ønsker med dette hele skolen velkommen til en hjertevarm 1. desember.