Kreative Trøndelag
Melhus VGS > Fagtilbud > Restaurant- og matfag

Restaurant- og matfag

Skaff deg en fremtid!

Er dette noe for deg?

Er du en kreativ person?

Liker du god mat og drikke?

Syns du det er spennende å lage forskjellig mat?

Har du lyst på et yrke hvor du kan ha hele verden som arbeidsplass?

Ønsker du deg en utdanning innenfor 14 matfagbransjer som har et stort behov for faglærte?

Er du framtidens kokk, servitør, baker, konditor, slakter, butikkslakter, pølsemaker eller kjøttskjærer, eller er kanskje fiskehandlerfaget noe for deg?

Hva med en jobb som fagoperatør i matindustrien?

 

Næringslivet trenger teknologisk kyndige, kreative og lidenskapelige medarbeidere!

Hva kan vi tilby deg?

For mer informasjon, trykk på linkene nedenfor i tabellen.

VG1 Restaurant - og matfag

VG2 Kokk – og servitørfag

VG 3 Opplæring i bedrift

Fellesfag

12t/ uke

Fellesfag

9t/ uke

 

 

Normal arbeidstid

 

 

Felles programfag

17t/ uke

Felles programfag

17t/ uke

Prosjekt til fordypning

6t/ uke

Prosjekt til fordypning

9t/ uke

 


Utskriftsvennlig versjon