Melhus VGS > Fagtilbud > Service og samferdsel > Vg2 Salg, service og sikkerhet

Vg2 Salg, service og sikkerhet

På vg2 kan du hos oss spesialisere deg i kontor- og administrasjonsfaget, salgsfaget og sikkerhetsfaget (vekter).

Yrkesfaglig fordypning

Yrkesfaglig fordypning utgjør 9 t/uke på vg2. Her har du mulighet til å velge enda mer praksis ute i bedrift enn på vg1, eller å ta mer allmennfag. Praksis i bedrift er 4 uker i løpet av et skoleår.

• Elevene får mulighet til å oppleve realistiske arbeidssituasjoner i læringsarbeidet.
  • Elevene våre er utplassert innenfor salgsfaget, sikkerhetsfaget og kontor og administrasjonsfaget.
  • Vi har et godt samarbeid med næringslivet, slik at våre elever stort sett har fått seg praksisplass der de selv ønsker. Vi legger stor vekt på at elevene selv skal få bestemme hvilken bedrift de ønsker å jobbe i.

Fellesfag

• Markedsføring og salg (6 t/uke)
  • Sikkerhet (5 t/uke)
  • Økonomi og administrasjon (6 t/uke)

Veien videre

Service og samferdsel er 2 år på skole og 2 år som lærling i en bedrift. Kandidater med fagbrev innen service og samferdsel og som har valgt spesialisering innen blant annet salgsfaget eller kontor- og administrasjonsfaget, kan tas opp til bachelorstudiet i serviceledelse og markedsføring ved Høgskolen i Hedemark.

Studiekompetanse kan du oppnå ved å gå VG 3 allmennfaglig påbygging. VG 3 på tabellen er hvilke fag du kan bli lærling i.