Melhus VGS > Om oss

Om oss

Melhus videregående skole ligger vakkert til midt i det flate sør-trønderske bygdelandskapet. Skolen har, siden grunnleggelsen i 1984, utviklet et nært samarbeid med lokalt samfunns- og næringsliv. Et viktig mål har hele tiden vært å utvikle et allsidig opplæringstilbud, mest mulig i tråd med elevenes ønsker og lokalsamfunnets behov i inntaksområdet Melhus og Skaun kommuner.

Melhus videregående skole er en skole med ca 560 elever og 100 ansatte. Hos oss kan du velge mellom 8 utdanningsprogram, 6 yrkesfaglige og 2 studieforberedende. De yrkesfaglige er: Restaurant og matfag, Elektrofag, Helse- og sosialfag, Bygg- og anleggsfag, Service og samferdsel, Teknologi og industriell produksjon. De utdanningsprogram som gir studiekompetanse er Studiespesialisering og Idrettsfag. Skolen har også en avdeling for særskilt tilrettelagt opplæring. Mer informasjon om våre tilbud, både på Vg1, Vg2 og Vg 3 finner du under fagtilbud.

Skolen har også et eget ressurssenter som tar på seg oppdragsundervisning for både privat og offentlig sektor over hele landet.