Kreative Trøndelag
Melhus VGS > Om oss > Skoleutvikling > Samarbeid med næringslivet

Samarbeid med næringslivet

Alle våre utdanningsprogram har et nært samarbeid med lokalt arbeids- og organisasjonsliv. I faget "Prosjekt til fordypning" på de ulike yrkesfaglige studieretningene inviterer vi ulike fag og bransjer på besøk til skolen, eller elevene er ute i praksis.

Skolen har også nært samarbeid med Melhus kommune og de ungdomsskolene som sogner til vår skole. Skolen tar imot elever fra ungdomsskolene slik at de kan bli litt kjent med skolen og arbeidsmåter på de ulike utdanningsprogram før de velger utdanning. Hver høst tar skolen i mot ungdomsskoleelever fra hele regionen på hospitering.

Som et resultat av Melhus Videregående Skoles vennskap med Timbila High School i Taveta i Kenya, har også Melhus Kommune opprettet kontakt og samarbeidet med Taveta City Council om utveksling og felles prosjekt.

Innovasjonscampen for elever på vg1 i oktober 2016 ble arrangert i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, næringslivet i Melhus og melhus Kommune. Elevene arbeidet med reelle prosjekt på oppdrag fra ulike instanser i nærmiljøet.

http://www.tronderbladet.no/nyheter/article10423044.ece

 


Utskriftsvennlig versjon